AllwaysFit
5.0
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
js_loader

Samentha Helderop

Terug naar overzicht

Samentha Helderop

Personal Trainer | Bodytec Trainer | Functionele Houdingspecialist | Studiomanager | Lifestyle en voedingscoach

“There’s no way around the hard work, embrace it!”

-Roger Federer-

Mijn naam is Samentha Helderop. Zolang ik mij kan herinneren ben ik al gefascineerd door de manier waarop mensen bewegen. Vanaf mijn jonge jeugd ben ik actief geweest in de tennissport, zowel op nationaal als internationaal niveau. Ik denk dat ik mijn oog voor bewegen daarin al op jonge leeftijd ontwikkeld heb.

Als je het lichaam op de juiste manier traint kan veel blessureleed en houdingsproblematiek voorkomen en verbeterd worden. Wanneer er door een ongeluk of om medische redenen een probleem ontstaat is het lichaam wanneer je dit op de juiste manier weet te triggeren vaak weer in staat beter te gaan functioneren. Voor mij is het een uitdaging om voor ieder individu de juiste aanpak te vinden zodat iedereen zijn doelen kan bereiken. Ik haal het meeste plezier uit mijn werk als ik van klanten hoor dat zij zich zowel fysiek als mentaal beter gaan voelen, dat zij minder pijn hebben en vrolijker in het leven staan. Er is voor mij als trainer niets mooiers dan op deze manier van waarde te kunnen zijn voor iemand. Ik hoop in dit proces nog heel veel mensen bij te kunnen staan.

Als studio manager bij AllwaysFit Schiedam houd ik mij naast het geven van trainingen bezig met allerlei andere zaken die verband houden met de studio. Naast het feit dat ik mijn werk heel leuk vind ben ik blij onderdeel uit te maken van een team gespecialiseerde en gemotiveerde collega’s.

Sportieve groet,

Samentha

Neem contact op