AllwaysFit
5.0
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
js_loader

Top Resultaat van Denise bij AllwaysFit

Terug naar overzicht

Top Resultaat van Denise bij AllwaysFit

“Ik ben Denise 24 jaar. Eind februari heb ik contact gezocht met AllwaysFit om informatie in te winnen om af te vallen en vooral fitter te worden. Begin maart ben ik gestart met de BenFit in combinatie met Bodytec. Het gevarieerde gezonde eten, zorgt ervoor dat het gemakkelijk vol te houden is.

Na 12 weken was ik 12 kg afgevallen, dit was mijn eerste doel!! Inmiddels ben ik 20 kilo afgevallen en 12% vet kwijtgeraakt door het Benfit voedingsprogramma. Door de juiste begeleiding van AllwaysFit is dit mij allemaal gelukt.

Ik raad BenFit aan iedereen aan die wilt afvallen door gezond te eten en te sporten. Daarnaast is de begeleiding van de medewerkers van AllwaysFit voor iedereen aan te raden.”

Wij zijn trots op het resultaat van Denise! Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te begeleiden naar een gezondere leefstijl. De kennis en adviezen omtrent voeding en beweging willen wij graag overbrengen aan onze klanten. Met de juiste dosis intrinsieke motivatie kunnen we heel ver komen! Knap gedaan Denise!!

Motiveert dit jou en ben je op zoek naar meer begeleiding in voeding en beweging? Maak een vrijblijvende afspraak door een mail te sturen naar studio@allwaysfit.nl en lees hier meer over ons BenFit 12-weekse programma: https://www.allwaysfit.nl/voedingsadvies-coaching-benfit/

Neem contact op