AllwaysFit
5.0
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
js_loader

Thomas

Terug naar overzicht

Thomas

Na een ongeval en vele operaties en 2 jaar lang thuis gezeten te hebben ben ik vanaf oktober 2017 bij AllwaysFit onder begeleiding gaan sporten, ook het eetpatroon ben ik gaan aanpakken met het BENFIT programma. Hoewel het sporten best zwaar en heftig was heb ik toch doorgezet. De personal trainingen zijn zo fijn en ik ben zo goed geholpen door iedereen van AllwaysFit, ik voelde me hierna als herboren!

In februari 2018 heb ik mijn laatste ingreep en opname gehad. Ik had weer zin in dingen en ging 2x keer per week sporten als het niet vaker was.

In mei stond alles qua gewicht een beetje stil en ging ik weer wat anders erbij eten of ik liet maaltijden staan, dus heb ik besloten om het Sportvasten programma te gaan doen. Dit is een training van de stofwisseling waardoor mijn vetverbranding beter gaat functioneren. Hier ben ik inmiddels mee gestart en ik moet nog 2 dagen. Ik vond de 3 dagen vasten niet zwaar en ik had zelfs geen honger! Ik voelde mij goed en heb mij aan het eetpatroon gehouden wat in een protocol duidelijk beschreven was.

Elke dag ging ik met positieve zin naar AllwaysFit. Ik merkte met wegen en meten dat het bij mij best snel ging. Het gewicht maar vooral het vetpercentage ging omlaag en dit gaf mij weer meer motivatie om door te gaan.

Helaas heb ik wel in verband met het weer (temperaturen van 28 Gr) wat rustiger aan moeten doen met werken. Maar ik ben super blij met het resultaat! Ik ben Marjolein en haar team ook ontzettend dankbaar hiervoor!

Zie foto, het verschil mag er best wezen ?

Neem contact op