AllwaysFit
5.0
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
js_loader

Remco

Terug naar overzicht

Remco

Na mijn studie afgerond te hebben en full-time als IT’er aan de slag te zijn gegaan, begon bij mij de ellende. Dat je als IT’er een zittend beroep hebt hoefde je mij niet te vertellen. Maar als je 8 uur per dag zittend achter je computer doorbrengt en daarbij zorgeloos eet zonder erbij na te denken is het vragen om problemen. En dit gebeurde ook. In 2 jaar tijd was ik maar liefst 15 kilo aangekomen! Het roer moest om, dat was wel duidelijk!

Nadat mijn zusje zelf ook met overgewicht kampte en met de hulp van Marjolein maar liefst 30 kilo was afgevallen! Kwam ik al gauw bij Allwaysfit terecht om ook aan de slag te gaan. Als doel had ik meer grip op mijn dagelijkse leven te krijgen en de balans weer terug te vinden in mijn werk en privé sfeer. Daarbij wilde ik van mijn overgewicht af en was ik dat buikje liever kwijt dan rijk.

Om te beginnen heb ik samen met Marjolein diverse diepgaande gesprekken gehad. Ik heb dit als zeer prettig ervaren omdat Marjolein echt je ogen op een bepaalde manier weet te openen en je t gevoel weet te geven “ik ga hier voor, ik kan het!” Mental Coaching was daarbij de doorslaggevende factor. Want je kan nog wel iets willen, maar om ook de stap te zetten om het te gaan doen en dit vol te houden, is heel wat anders!

Na enkele maanden de basis te hebben gezet met meer bewegen en gezondere voeding ben ik aan een Sportvastenkuur begonnen. Dit om de switch te gaan maken van suikerverbranding naar vetverbranding. Al gauw begon ik resultaten te zien wat mij nog meer motiveerde om door te zetten. Na ruim 5 maanden was ik maar liefst 14 Kilo afgevallen en was mijn vetpercentage van 27% gedaald naar 16%!

Ik kan Allwaysfit iedereen aanraden die serieus aan zijn mentalen als fysieke gezondheid wil werken en daarbij echte resultaten wilt zien. De samenwerking met Marjolein was voor mij de doorslaggevende factor en uiteindelijk het verschil in “Succes” of “Failure” en is dus een nobrainer geweest!

Neem contact op