AllwaysFit
5.0
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
js_loader

Recensie Vegan Flex 10-daagse

Terug naar overzicht

Recensie Vegan Flex 10-daagse

Ron vertelt: “Recentelijk hebben mijn vrouw en ik met veel succes de Vegan Flex gedaan. Het was voor ons geen eenvoudige oefening aangezien wij al tientallen jaren gewend waren om het traditionele leef en eetpatroon te volgen. Dat werd eventjes anders….

  • Andere voeding
  • Andere etenstijden
  • Elke dag verplicht zweten
  • Elke dag veel eten
  • Elke dag eten wegen
  • Elke dag vooruitdenken om op tijd het eten vers-klaar te kopen en voor te bereiden. etc., etc.

Het was een rollercoaster, uit onze comfortzone, en we hebben echt gevloekt, maar dankzij de geweldige hulp en geduld van Nebi en Samentha hebben we volgehouden en een ontzettend goed resultaat behaald.

In 10 dagen tijd allebei meer dan 4 kilo vet eraf!! Dat hadden we niet verwacht. Wat we ook niet hadden verwacht is dat er zoveel leuke recepten zijn die het ontbijt, de lunch en het diner zoveel gevarieerder en zeer smaakvoller maken.

We zijn begonnen met hulp van Nebi en Samentha om met die ervaring ons eetpatroon structureel om te zetten zodat de winst niet weer verdwijnt. Kortom: Geen spijt en een aanrader voor iedereen!! Je wordt er lichter maar ook veel “rijker” van….”

Nieuwsgierig na dit verhaal en …. Kom je snel weer aan nadat je afgevallen bent? Houdt je vocht vast of heb je last van stemmingswisselingen? Heb je last van cellulitis? Opgeblazen gevoel? Dan zouden gifstoffen in je vetcellen wel eens de oorzaak kunnen zijn. Meldt je aan voor een vrijblijvend advies door een mail te sturen naar studio@allwaysfit.nl en kijk op onze site https://www.allwaysfit.nl/vegan-flex/

Neem contact op