Het succesverhaal van:

Ron

Dit is mijn verhaal

Ik krijg sinds medio juni 2015 (5 maanden dus) 2x per week personal training van Marjolein. Dat was hard nodig. Ik voelde mij verre van fit om maar een understatement te gebruiken. Sindsdien is er heel veel met mij gebeurd. Marjolein heeft mij op het belang van een normale maar gezonde voeding gewezen en is met intensieve oefeningen met mijn fysiek aan de slag gegaan. Vandaag hebben we de tussenbalans opgemaakt. Er is van alles weer opgemeten. Wat blijkt? Ondanks een afwezigheid van de laatste 2 weken i.v.m. vakantie zijn alle waarden positief veranderd. Minder kilo’s, minder vet, meer spiermassa, frozen shoulder beperking weggenomen, etc. Terwijl mijn levensstijl van nu nog steeds een feestje is! Foto’s van toen en nu onderschrijven dit. Ik voel mij ook veel fitter dan toen. Het mooie van deze methode is dat het eigenlijk vanzelf gaat.

Marjolein bedankt hiervoor en laten we vooral zo doorgaan!

Training

Door het verbeteren van zijn totale beweegpatroon kan Ron nu intensiever trainen waardoor hij meer resultaat behaalt. Na deze periode zijn we gaan trainen met de Bodytec waardoor wij in zeer korte tijd meer resultaat konden behalen. Zijn kracht en uithoudingsvermogen is hierdoor verbeterd. Ook het zware gevoel in de benen, wat Ron had tijdens het fietsen is hierdoor verdwenen. Ron traint nu met veel plezier en dat is te zien!

Voeding

Ron was zich nog niet helemaal bewust dat voeding zo’n impact kon hebben op niet alleen de fysieke staat maar ook nog op de mentale staat. Uit diverse testen die wij gedaan hebben kwam duidelijk naar voren waar Ron een tekort aan had, Met behulp van supplementen en een uitgebreid voedingsadvies zijn alle waarden positief veranderd. Hierdoor voelt Ron zich energieker.

Gedrag

Tijdens de trainingen evalueren wij ook vaak hoe het de rest van de week gaat. Hierdoor is Ron zich ook bewust geworden dat je tijdens je werk ook wat aan je houding kan doen, af en toe een pauze nemen en evt wat oefeningen uitvoeren hoeft niet heel inspannend te zijn maar geeft uiteindelijk wel een groter resultaat. Ook de manier waarop je zaken benadert kan zorgdragen aan een beter gevoel en meer energie.

Herstel

Ontspannen en een goede balans weten te vinden is heel belangrijk als je af wilt vallen en meer energie wilt ervaren. Ron kan hier nu heel goed een balans in vinden. Af en toe een break nemen en samen met zijn vrouw er even tussen uit zijn belangrijke momenten om jezelf weer op te laden.

Bij Ron hebben wij eerst gewerkt aan het fundament van goed kunnen bewegen. Na een uitvoerig assessment zijn we met corrigerende oefeningen aan de gang gegaan wat geresulteerd heeft dat zijn frozen shoulder beperking deels weggenomen is.

Marjolein Englebert

Lifestyle Coach, Allwaysfit