Het succesverhaal van:

Marianka

Dit is mijn verhaal

1,5 jaar geleden ben ik naar de huisarts gegaan met ontzettend veel pijn in mijn lijf. Door mijn drukke werkschema (zelfstandig ondernemer) adviseerde de huisarts mij om te gaan sporten. Op dat moment liep ik ook al bij de fysiotherapeut  (Karin Dronk bij Paramedisch Centrum Schiedam) en ik vertelde mijn verhaal. Zij verwees mij door naar Marjolein Engelbert.. .en dat was het beste wat mij is overkomen!

Bij het eerste intake gesprek, waarin allerlei testen zijn gedaan, kwam ik erachter dat het slechter met mij was gesteld als dat ik zelf dacht.
Maar nu…. Na 1,5 jaar….door veel coach gesprekken, trainen, leren ontspannen, bewustwording met van mijn eetpatroon…. Ben ik afgevallen (was niet mijn eerste prioriteit maar voelt veel beter), heb ik geen pijn meer in mijn lichaam en voel ik mij mentaal veel sterker! Ik ben super blij dat ik ooit deze stap genomen heb!

Behandeltraject

Training

Vanwege de klachten die Marianka had was dit vooral gericht op stabiliteit, betere functionaliteit en belastbaarheid van het hele lichaam.

Voeding

Voeding bepaalt voor een groot gedeelte het gewenste resultaat. Marianka kreeg hiervoor voedingsrichtlijnen voor het verkrijgen van meer energie.

Coaching

Bewustwording van denkprocessen. We hebben samen veel gefocust op haar doel om energieker in haar lichaam te zijn.

Herstel

Een heel belangrijk onderdeel in haar drukke bestaan. Deze konden uit hersteltrainingen bestaan, mobiliteitsoefeningen, bindweefsel en ontspanningsmassage.

Met Marianka zijn we echt helemaal vanaf nul begonnen. Wij hebben samen eerst aan haar totale belastbaarheid gewerkt d.m.v. trainingen, coaching en ontspanningsoefeningen. Tijdens de vele coaching gesprekken leerden wij elkaar beter kennen waardoor ik maar een half woord nodig had van Marianka om eventueel mijn trainingen voor die dag zo aan te passen dat zij daar gelijk voordeel van had. Op deze manier kunnen wij samen optimaal aan haar totale conditie en belastbaarheid  werken. Ze is een fantastische vrouw die nu begrijpt wat zij echt nodig heeft!..

Marjolein Englebert

Lifestyle coach, Allwaysfit